"В Україну повертаються 90-ті!" - Валерій Ананьєв

Люди багато років офіційно працювали, розвивали свій бізнес, платили податки. І раптом з’явились якісь уй@бки, і вирішили, що можуть забирати у людей гроші та погрожувати їх сім’ям.

Тиждень тому мені передали недолугий привіт з дев’яностих, розбили голову, хотіли пограбувати, але натомість отримали по пиці. А вчора ще один привіт, трохи серйозніше. Мій близький товариш з Дніпра подзвонив і розповів, що до нього в тату-студію прийшли чотири чоловіки, погрожували його дитині, і вимагали, щоб він платив їм щомісяця 1000 доларів… «за захист». З різницею в пів години, вони об’їздили декілька студій, і хтось навіть погодився платити. На наступний день до студії прийшло якесь чмо і почало махати пістолетом біля вітрини і кликати власника. Через хороших людей вдалося вияснити, що це люди місцевого товариша «Мазепи», який в свою чергу підпорядковується іншому товаришу, якому, як мені пояснили, належить пів міста. Його ім’я поки що називати не буду.

Два майстри «опустили руки». Кидають студії, залишають країну і будуть починати працювати за кордоном. Люди багато років офіційно працювали, розвивали свій бізнес, платили податки. І раптом з’явились якісь уй@бки, і вирішили, що можуть забирати у людей гроші та погрожувати їх сім’ям.
Мені навели в приклад декілька ситуацій, в яких зрозуміло, що до поліції звертатись немає сенсу.

Тому хочу звернутись до Borys Filatov. Зрозуміло, що ви якимось чином намагаєтесь підтримувати «баланс» у місті. Але, будь ласка, якщо Ви можете, вплиньте на ситуацію. Мені здається, ніхто не зацікавлений в тому, щоб з міста тікав чесний бізнес. А я спробую докласти максимальних зусиль, щоб ця ситуація стала публічною з усіма відповідними наслідками.

Від себе, щиро усіх прошу, напишіть будь-який коментар, лайкніть і репостніть цю публікацію.

P.S. На фото один з чотирьох, хто ходили і вимагали гроші. Є ще відео з камер спостереження, але я не хочу підставляти студії, які надали мені матеріал.

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...