У нашій країні все просто чудово! - Володимир Регеша "Santa"

Завдяки багатьом добрим людям сьогодні я хочу офіційно заявити:
В нашій країні все просто чудово!
Ну, не у всій, але в АТО точно. Тут у всіх, від водовоза до начальника штабу, одна єдина думка- як би швидше вибити наволоч з окупованих територій і дійти до своїх кордонів, а там вже закріпитися. Крім того, ще й на кожну таку думку є папір. Ще й, як правило, підписаний.
Тут всі герої, які пішли до лав ЗСУ на якісь 15-20 тисяч гривень зарплати, залишивши вдома прекрасні роботи і стабільний місячний дохід в 1-2 тисячі тих самих гривень.
Тут взагалі не вживають алкоголю, а про існування наркотиків навіть не здогадуються. Немає коли, бо ж не вистачає часу на спорядження боєприпасів і укріплення своїх позицій. В магазинах не знають в лице жодного солдата, а «верблюди» не знають дороги до фронту.
Тут немає такого поняття, як мародерство. Це сєпари, дочекавшись періоду ротації бригад, заганяють автокрани і фури в підконтрольні нам населенні пункти, щоб вивезти все. А те, що вони не взмозі вивезти- просто спалюють. Сєпари ж везуть в відділення Нової пошти Селідова, Костянтинівки, Покровська цілі вантажівки з плазмами, меблями, унітазами, китайськими сервізами, люстрами і навіть собачими будами та кованими воротами та розсилають по всій Україні, з єдиною ціллю- дискредитувати наших святих воїнів.
Тут не знають, що таке контрабанда. Всі не знають. Аж до самого верху не знають. І не передають по ротації номера телефонів сучих сєпарських контрабандистів. Бо ж ненавидять їх страшенно. І немає «циганських батальйонів», в яких весь особовий склад героїчно тримає оборону пунктів пропуску, не пропускаючи жодної фури, навіть з останніми айфонами. Запитайте у любого комбрига. Отож. Не знає він такого.
Той самий комбриг не може тут заявити: нам не можна йти вперед, бо москалі нас просто знищать. І немає у нього таких підлеглих, які б з радістю підхопили цю нісенітницю і повторювали її, як мантру.
Тут немає срачів за посади-нагороди-відзнаки. Бо нагороджують тільки найдостойніших. Тільки тих, хто воює і не боїться гнути правду в лице начальству. Адже в цьому немає потреби. Начальство завжди вислухає, дасть слушну пораду, віднесеться з повагою і відзначить по заслугах.
А ще, тут навіть в страшному сні не можна уявити, що лідери націоналістичних організацій лояльні до влади і підтримують її в якихось недолугих діях. Чому? Мабуть тому, що не може бути у нашої влади недолугих дій? А може тому, що і лідерів вже немає… Та, ну… Не може такого бути.
Тут всі страшенно занепокоєні місцевим населенням. І вважають їх своїми, допомагають, роз’яснюють. А ті відповідають взаємністю. Якась ідилія просто. А як може бути інакше, коли люди втратили бізнес, житло, сенс життя, а ми їм все це повертаємо ще й з відсотками.
Та й пропаганда працює виключно на нас. Телебачення, радіо, навіть бігборди- все проукраїнське, патріотичне, наше.
Ну, не може бути хоч щось пагане в війську, яке вже три роки стоїть на одних і тих самих позиціях. І героїчно лупашить сєпарів. І браво про це розповідає. І без втрат. Воно ж свою землю захищає…
Та про що розповідати?.. Ви ж і так все самі знаєте.
Тут так, як і у всій країні.
Хоча, ні- краще!



Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...