"В багажнике "Москвича", как дрова, военные ВСУ перевозили погибшего товарища", - Владислав Сердюк (відео)

Трасса Одесса-Киев.Догоняю старый советский "москвич".На заднем стекле бумага с надписью "груз 200".Поровнялся,посмотрел.То,что увидел внутри машины цензурно описать невозможно.Посигналил,попросил остановиться.В машине три бойца.Двое слева:один за рулем,другой за ним,вжался в заднюю дверь.Третий справа,в гробу.Гроб лежит на спинках переднего и заднего сиденья.Одна часть упирается в лобовое стекло,по другой части стучит крышка багажника.Т.е.практически бьет покойника по голове.Так и едут с открытыми окнами,уже километром 600,а может и больше:"А что делать.Командование сказало доставлять своими силами.Взяли свою машину,мужики скинулись на бензин."
Країна вкладає великi кошти в армiю i флот.Звiсно,що на все не вистачає.Та я не вiрю,що мiнicтерство оборони не може купити один спецавтомобiль для доставки загиблих вiйськових з передової додому,"по-людськи",з повагою,як це робить ГО "Чорний тюльпан",а не так,як в цьому випадку,в багажнику авто,як дрова.Ганьба,просто ганьба.
P/S Тут деякі пишуть,що я цим повідомленням потураю російській пропаганді.
Переді мною цю машину обігнав автобус Одеса-Москва.Ще по цій трасі їдуть автобуси в Молдову,Білорусь,Польщу та в інші країни.Їдуть громадяни Білорусі з моря на своїх машинах.І всі це бачать.Так що "зрада" відбулася ще до мого посту в FB.

Опубликовал: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...