У мережі з'явилися фото можливих організаторів бійні в Дніпрі.

Перші два фото зроблені 8 травня, в Дніпрі, на паркінгу за ТЦ "Меріада", з 13 до 14-00. Напередодні побиття тітушками кількох АТОвців 9 травня.
Той, хто позначений синьою стрілкою - очевидно, що один з головних у цих дніпровських спортіків. Як стверджує джерело, саме він збирав ксерокси паспортів в інших старших груп, він вибудовував всіх в шеренги і інструктував. В тому числі і щодо форми одягу (щоб в джинсах всі прийшли).

Той, що червоною рискою. За даними джерела, саме він і є той самий "узбєк" у вишиванці (скріни 4 і 5). Він фігурує на багатьох відео. На скріні №5 його витягує з-поміж ментів відомий по іншим відео тітухан-"жирдяй" (с) Р.Сініцин.

Окрема тема - машина. Зверніть увагу на специфічні антени-"ріжки". Висновки самі робіть.

Якби там зняти відео з камер спостереження (скрін 6), то можна було б і машину впізнати. Багато хто з тітушні заходили ксерити паспорти в ТЦ "Меріада", у ФОТО-ПІК.

Відео:
Червона стрілка на скріні. Узбєк в вишиванці (1:32) https://www.youtube.com/watch?v=U4JvoxRzHsI
Синя стрілка на скріні (2:04) (https://www.youtube.com/watch?v=U4JvoxRzHsI)

Ось він за спиною міліції уже з відомим "жирдяєм". (2:47-3:05) На скрині з парковки "жирдяй" стоїть спиною з документами у руці - (https://www.youtube.com/watch?v=N81mEoGu98o).

Наразі заарештовані четверо рядових тітуханів.

Rodion Shovkoshytnyi
Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...