Цинічне відзначення Дня інваліда у Коростені: владі - м’ясо й виноград, людям з інвалідністю - булочки й печиво (відео)


В Коростені до Дня людей з інвалідністю влаштували «свято». Запросили туди чиновників та нардепа Володимира Арешонкова, людям з вадами зору на столи поставили булочки, вафлі, зефір та чай, а чиновникам накрили стіл з ковбасою, червоною ікрою, вином та іншими делікатесами. Чиновники жерли мовчки, а люди з вадами зору відчули запах і попросили волонтерів розказати, що там на столах.


З нагоди 26-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року президент Петро Порошенко присвоїв народному депутату від Коростенського округу Житомирської області Володимиру Арешонкову (фракція Блок Петра Порошенка) званням «Заслужений працівник освіти України».


джерело

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...