По обидві сторони параду - Olena Ksantopulos

Та ні, парад - це завжди до мурашок. Патріотично і потужно. Вони такі молоді, красиві і стрункі марширують по головному проспекту країни, очі горять, рівняння по шнурочку, честь віддають і, вітаючи, салютують. Символам держави, лідерам країни і народу, якому присягали. Молодість і завзяття добірних частин і підрозділів перетворюються в мізках простого обивателя в силу і міць всієї армії. А ті ,що стоять на трибуні - президент, НГШ і вся їхня свита, перетворюються в батьків нації, які, всупереч важким часам, відірвавши від себе останнє, створили ледь не найпотужнішу армію в Європі. В результаті, піддані у вишиванках махають прапорцями, а батьки нації задоволені тим, що в черговий раз змогли обдурити абсолютну більшість ще не відбувшоїся української нації.

Знаєте, що відрізняє чорний мішок шлунка від мізків? Шлунку все одно, що перетравлювати - шклянку кислого кефіру з шматком чорного хліба чи кілька ложок ікри білуги, запиті найдорожчим шампанським. Для шлунка абсолютно все одно, що в нього потрапить. Смакову різницю вловлюють смакові рецептори, розташовані в роті. Вони посилають сигнали в мозок і той реагує насолодою. Нашому мозку своєрідними «смаковими рецепторами» служать очі. На жаль, дуже часто, інформація, яку ми черпаємо з навколишнього світу своїми очима і вухами, до мозку просто не доходить. Вона там і залишається, на поверхні.

По обидва боки параду будуть стояти влада і народ. Не буду знову заводити волинку про те, що, насправді, владою є народ, а на трибуні будуть стояти ті, хто зголосився цьому народу служити, пообіцявши йому, що із завданням впорається. Навіщо знову піднімати цю тему, якщо український народ, генетично вбитий насильницької селекцією і сімома десятиліттями совкової муштри, впав в летаргію, будучи не в змозі зрозуміти, що він і є влада?

Отже, на трибуні будуть стояти Порошенко і Муженко зі своїми свитами. Карбуючи крок ,захисники будуть віддавати їм честь, а ми махати прапорцями і засмаглими долоньками. Ми будемо пожирати очима свято. А, якщо мозок включити? Нехай дещо переварить ...

Почнемо з гаранта на параді.

Президент Порошенко, який є також головнокомандувачем. Наше з вами однотуровое досягнення.

- Порошенко, хрестоматійно за Бісмарком, прийшов до влади на вершині народного протесту, але виявився негідником. - Порошенко був і залишається гарантом нечесних виборів. Як би ми з вами не пнулися, ми кожного наступного разу отримаємо гірше того, що було минулого разу. Чому так? Тому що президент Порошенко в союзі з олігархами, які володіють 85% ЗМІ. Вони піарять його, щоб залишитися самим при годівниці. Безсмертна ЦВК з легендарним Охендовським, якого Порошенко особисто забальзамував, в черговий раз прогарантує «гірше» для нас і «так само добре» для них.

- Порошенко не розлучився зі своїм бізнесом. Навпаки, розвинув і розширив його, примноживши свої багатства. Тільки за роки війни і тільки в одному Києві, відкрилося 30 нових магазинів Рошен. Цукерки Рошен відправляють в анексуваний Крим, в російському Липецьку продовжує працювати фабрика президента Порошенко, а також його компанія, що збагачує російський бюджет податками. Солодка частина в пайках «ополченців» по той бік фронту, укомплектовується теж рошенівських цукерками. Так що кондитер Порошенко годує своїми солодощами і захисників, і їх вбивць.

- Порошенко, всупереч санкціям і порушуючи закон, не гребував торгувати автобусами з захопленою Путіним Абхазією.

- З благословення Порошенко і під час війни з Росією, заводи «Антонов», «Південмаш» і «Мотор Січ» продовжують постачати комплектуючі російському Міноброни. Озброєння, яке клепають в Росії за допомогою наших комплектуючих, вбиває на фронті українців і добровольців-іноземців.

- За три роки війни, президент Порошенко так і не спромігся дати українське громадянство тим, хто добровільно приїхав здалеку захищати Україну від рашистів. Проте 7 тис. українських паспортів було видано російським олігархам і зальотним гастролерам, яких президент особисто запрошував для проведення «реформ». Гастролери випурхнули, позолотивши крильця і зануривши Україну ще глибше в ту яму, де вона перебувала до того. І тільки одного Саакашвілі, хто дійсно бажав Україні змін і процвітання, президент Порошенко позбавив громадянства.

- При Порошенко, вже третій рік, влада не в змозі побудувати патронний завод. Інші оборонні підприємства теж не споруджуються, оскільки інвестори відмовляються давати відкати нашій «еліті», в тому числі, і самому президенту.

- Порошенко вдалося змінити матрицю української нації, замінивши «патріота» в кожному з нас на «байдужого обивателя». Саме тому ми промовчали, коли в котлах знищували нашу з вами народну добровольчу армію і продовжують її знищувати в тюрмах. На даний момент, тобто на момент параду, 800 добровольців і військових знаходяться в тюрмах, а ще понад 2000 перебувають під слідством, багатьох з яких тримають в СІЗО. Тих, кого послали воювати, судять за законами мирного часу.

- Порошенко разом зі своїм прем'єром Гройсманом, спровокував «соціальний інцест» в Україні. Що це таке? Це коли українська влада трахає свій рідний український народ, який її породив для того, щоб йому жилося краще.

- Порошенко - головний герой офшорного скандалу і корупціонер такого масштабу, що західні ЗМІ помістили його в першу десятку найкорумпованіших президентів світу. Найбагатший президент найбіднішої країни в Європі.

- Порошенко, минулої зими, коли ми з вами платили астрономічні тарифи, на пару з олігархом Ахметовим, провернув аферу століття. Видавши нам антрацит за імпорт, вони, насправді, скуповувалися у вождів ДНР і ЛНР, поповнюючи їх бюджет і свої кишені. Ця афера пограбувала нас з вами на 12 млрд. гривень. Ми з вами, сплативши антрацит з окупованого Донбасу, не тільки виписали преміальні Ахметову і Порошенко у вигляді астрономічного прибутку, а й поповнили бюджет Плотницьких і Захарченків. Однією рукою платимо вбивцям, а іншою труни сколочуємо.

І наостанок,

- Порошенко з того боку параду, посилає всім нам великий і полум'яний привіт, що складається з валютного кидку, банкопаду, дутих комунальних тарифів, безробіття, зубожіння, націоналізації «Привату» за наш з вами рахунок, через який Порошенко разом з Коломойським вивели за межі країни частину траншів МВФ, пенсійної реформи, в якій давно назріле підвищення пенсій прив'язується до підвищення пенсійного віку, земельної реформи та, як дотепно помітив Іван Райлі, медичної реформи американської медсестри під назвою «здохніть, т варюки ».

Ось кому ви будете махати і в повітря капелюшки кидати.

Поруч з Порошенком буде стояти Віктор Муженко, він же Вітя «Катафалк», він же Вітя «Дятел». Вітя «Катафалк», насправді, є начальником Генерального Штабу воюючої країни. Його коротка біографія: зліт почався під час правління зека Януковича: 2010 рік - командир 8 корпусу сухопутних військ, в 2012 році - заступник начальника ГШ. Нагороджений званням генерал-майор. Депутат від ПР по Житомирській області. Порошенко не погребував генералом «злочинної влади», навпаки, президент Порошенко підвищив Вітю «Катафалка», зробивши його Генералом армії України. Муженко виправдав свою кличку і любов Порошенка своєю відданістю. Він знищив тисячі наших солдатів і пообіцяв гаранту, що врятує його від людського гніву в разі третього Майдану. Іншими словами, він рушить армію проти народу, тобто нас з вами. Це називається особиста відданість.

Отже, Муженко теж маршируючі бійці будуть віддавати честь. А, якщо мізки включити?

- Муженко та Іл 76. Те, що розбився Іл 76 з нашими десантниками на борту, пряма вина Муженко. Про це сказав Назаров - начальник штабу АТО, засуджений до семи років за халатність. За словами Назарова, він виконував прямі накази Муженко, на стіл до якого лягали донесення розвідки щодо ситуації в Луганському АП. Але Муженко, відомий своєю схильністю ігнорувати дані розвідки, наклав на ті донесення, що можуть врятувати людські життя, високу гору.

- Муженко та Іловайськ. Велика трагедія українського народу. Великий злочин української влади. Коли українські танки прасували Хрещатик, а на трибуні стояли Порошенко, його перший МО - "білозубий кінь" Гелетей, а також НГШ Муженко, російські танки з російськими прапорами, на великій швидкості, ні від кого не ховаючись, рвонули вглиб нашої території. Про можливість утворення котла Муженка і Назарова розвідка попереджала заздалегідь. Назаров відповідав: «Ідіть нах ..., боягузи, я вас посаджу!». Муженко відповідав: «Нє ссать! Це все фуй ... »

- Муженко і колона Гіркіна. Три роки тому, Муженко і Порошенко піарили свою велику перемогу - звільнення Слов'янська. Зараз відкрилася правда. «Армія» Гіркіна покинула Слов'янськ добровільно і спокійно, колоною в три тисячі чоловік і у всіх на виду, проїхала в Донецьк. Офіцери-патріоти передавали координати, артилеристи тримали колону на прицілі. Але Муженко дав команду, яка забороняє використовувати артилерію.

- Муженко та ДАП. Пряма вина Муженко в тому, що під уламками ДАП загинули героїчні «кіборги»,що не тільки захищали цей аеропорт, а й робили контратаки. Більше року ДАП був символом українського духу і мужності, які не можна ні зломити, ні повалити. Спочатку командування ДАП лежало на командирові 93 бригади Олегові Мікацу. Як тільки Муженко вирішив сам очолити командування операцією сам, почалися поразки і втрати.

- Муженко та Дебальцеве. Втрату стратегічно важливого з / д вузла Дебальцево, Муженко назвав найбільшою перемогою української армії. Порошенко здав Дебальцеве в Мінську, після ночі за закритими дверима з Меркель, Олландом, Путіним і великою кількістю горілки. Підписавши перемир'я з відкладеним на два дні вступом в силу, Порошенко дав Путіну час на захоплення Дебальцевого без порушення договорняку. Муженко довершив справу за здачу з / д вузла. Знову-таки, задовго до трагедії його повідомляли про те, що треба або вирівняти лінію фронту, або відвести війська, інакше 8000 наших бійців можуть опинитися в мішку.

- Муженко і командування українським спецназом, на створенні якого наполягало НАТО, Муженко вирішив довірити В'ячеславу Назаркіну, у якого рідний брат воює на боці ворога. Чи не тому 29 липня 2014 року, бійці Кіровоградського полку спецназу потрапили в засідку?

Ось так, на трибуні, пліч-о-пліч, стоятимуть ці дві людини - президент Порошенко і НГШ Муженко, готовий на все заради Порошенка. Вони і їх свита, готова на все заради цих двох і своїх годівниць.

Але і це ще не все. Поруч з ними незримо присутній третій. Той, хто тут же готовий рушити війська, якщо в його колонії, зручна для нього присутність на найвищих посадах двох його колаборантів опиниться під загрозою. Якщо ми знесемо загороди в своєму стійлі і, вирвавшись назовні, покінчимо з нинішнім режимом, Путін захопить Україну і, здобувши перемогу, виграє вибори. Особисто я в цю теорію не вірю. Ніхто не дасть Путіну захопити Україну. Уже не дадуть. Ні свої, ні чужі. Але поки, незримий Путін там, на трибуні, в обнімку з тими, хто нас зраджує і вбиває.

Одинадцять натівських воєначальників гратимуть роль виключно весільних генералів. Ніхто нас з такими совковими атавізмами, як Порошенко і Муженко, яких, скільки не годуй, все одно тримають рівняння на Кремль, в НАТО не візьме.

Якщо ж ви заперечите мені, що парад для вас важливий, тому що там будуть фронтовики, то фронтовикам парад не потрібен. Їм би пройтися тихим кроком по головній вулиці, змішатися з натовпом, поговорити з кожним з вас, почути від вас слова розуміння та отримати кілька квіточок як символ вашої подяки. Фронтовикам показуха не потрібна ...

Так що подумайте, кому ви будете махати і кого ви будете

вітати в День Недовершеної Незалежності. Важливим є те, яку саме сторону

від параду вибере ваше серце. І як оцінять ту, іншу сторону, ваші

мізки. Тому що знаєте, як кажуть? - один буде проклятий, а інший

врятований. Будьте уважні...

Olena Ksantopulos

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...