Нова Врадіївка - поліція та Нацгвардія стали на бік рейдерів на Кропивниччині (відео)

Нова Врадіївка на Кропивниччині - громада встала проти спроби рейдерського захоплення фермерського господарства ТОВ "Нива 2010".

Нардеп від фракції "Народний фронт" Юрій Береза здійснив спробу рейдерського захоплення фермерського господарства, використавши при цьому тітушок зі своєї охоронної фірми "Борисфен" (м. Дніпропетровськ).

26 червня тітушок затримали місцеві жителі та передали їх поліції, після чого відбулося судове засідання, яке чомусь пройшло в закритому порядку, в результаті чого більшість тітушок відпустили.

Наступного дня, декілька сотень нацгвардійців жорстоко побили та затримали місцевих жителів і ветеранів добровольчих батальйонів "Айдар" та "Донбас". Затриманих намагалися вивезти в місто Умань Черкаської області, але цьому перешкодили місцеві жителі, які машинами перегородили рух автобусів нацгвардійців на кордоні області.

В результаті затриманих ветеранів АТО відпустили, не надавши жодних пояснень.

Зараз в селі Березинці, де відбулися всі ці події, проходить Віче, на

якому присутній керівник НП області та голова обласної ради. Люди

вимагають звільнення керівництва поліції області.

Gromov Igor


Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...