10 діб на "нулі" солдатам не привозили їжу! - звернення військовослужбовців 54 ОМБР

Звернення!!!!
Це звернення військовослужбовців 54 ОМБР 1 механізованого батальйону 3 механізованої роти. Ми звертаємося не тільки до пана президента , міністрі оборони України , начальника генерального штабу ЗСУ,шановних депутатів та міністрів та й до всього народу України. Як що вам доповіли, що у нас все гаразд й добре по забезпеченню продуктами, медичним, грошовим, речовим та матеріальним забезпеченням тоді Вам збрехали.


Ми що нищє підписалися відповідальна заявляємо, що по всих цих пунктах нас поставлено в не людські умови, а саме: прибувши на бойові позиції ми були представленні самі собі, якщо не сказати кинуті на призволящє. Не обладнанні та не підготовленні до зими бліндажі, відсутність елементарних санітарних умов (військовослужбовці більше двох тижнів не можуть помитися). З моменту прибуття на передову продовольче забезпечення не видавалося 10діб. Питної води, яку до речі привозили 1 раз, на теперішній час практично не залишилося. воду для приготування їжі привозять таке враження, що з найближчої калюжі. Повністю не організоване питання документообігу та, як наслідок, вирішення різноманітних потреб військовослужбовців: у деяких немає запису у військовому квитку про службу у військовій частині або переміщенні по підрозділах, званнях та посадах, не виплачуються положенні соціальні та інші види грошових виплат. У більшості військових не має зимової форми, у деяких ні якої. При виникненні питань про відсутність військового спорядження, відповідає що це все треба купувати за свої власні кошти. Тобто нас змушують витрачати кошти на своє утримання. Та ці кошти ви як народ України вже заплатили у вигляді податків та різноманітних зборів в тому числі в спеціалізованому військовому зборі . Тобто ці гроші у нас та у вас звичайно викрали.


Та ми не зважаючи на це все продовжуємо сумлінно виконувати свій військовий та громадський обов’язок по захисту територіальної цілісності та незалежності нашої держави, яку ми вважаємо за рідну мати та яка ставиться до нас як зла мачуха. Ми стоїм на бойових позиціях не відступаючи ні на крок назад, даємо відсіч усім ворожим зазіханням на нашу землю, виконуємо усі вимоги свого контракту та військової присяги. Та ми вимагаємо щоб й до нас були виконанні всі зобов’язання, які держава взяла на себе по відношенню своїх захисників бо терпінню людини є край.
Звичайно, ми розуміємо, після оприлюднення цього звернення на нас буде здійснено різні види тиску, як морально-психологічного так і навіть існує ймовірність фізичного впливу, тобто існує реальна загроза нашому здоров’ю та життю. Можливо також замовчування проблеми шляхом розформування нашого бойового підрозділу.


Та все одне ми хочемо щоб Ви і вся країна знали про всі ці проблеми які існують в Збройних Силах України,в той час коли вже понад три роки триває війна.
Сподіваємося що нас почують, віримо що переможемо,
Слава Україні!
Джерело

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хто "розмінував" Чонгар?

середа, 18 січень 2023, 5:42

14.02.2022. Херсонська область. За кілька десятків кілометрів від адмінмежі з Кримом. Зїхались на нараду в командування тодішнього управління угруповання військ «Південь». Нарада називалась «Організація взаємодії». Я з своїм підрозділом і шістдесятьма ...

"Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село..." -- блогер

понеділок, 16 травень 2022, 16:39

Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Они думали, русские сюда не зайдут. Зачем им маленькое село Ягодное, в котором всего четыреста жителей и пять улиц? Школа, упирающаяся в...